Individuelt mindfulness forløb

Individuel mindfulness er for dig, som ønsker en til en kontakt, fremfor at deltage i en gruppe. I et individuelt forløb har vi mulighed for at tilrettelægge forløbet således, at det passer til din situation, dine ønsker og behov.  

I et individuelt mindfulnessforløb får du redskaber til at udvikle mere nærvær, tilfredshed og glæde i dit liv. 

Har du aktuelle udfordringer, vil du oparbejde en større robusthed i forhold til at møde modgang i livet. Du får mulighed for at rette fokus på konkrete problematikker. Disse kan være: 

  • Stresssymptomer (belastningsreaktion, tilpasningsreaktion, kroniske smerter) og andre svære kropslige symptomer. 
  • Svære følelser som angst, frygt, ked af det hed, nedtrykthed, vrede og afsky. 
  • Tankemylder, negative tanker, selvdømmende tanker og bekymringstanker. 
  • Lavt selvværd (selvfølelse og selvtillid). 

Arbejdsform

Arbejdsformen er fordybelse i mindfulness igennem forskellige øvelser, undersøgelse af dine oplevelser med øvelserne, samtale og efterfølgende vejledning i forhold til udvikling af evnen til at respondere frem for at reagere.  

Individuel mindfulness er også for dig, som kender til mindfulness i forvejen. Måske har du brug for hjælp til at komme i gang med mindfulness igen. Du kan også få vejledning og ny inspiration til fordybelse af din eksisterende praksis.

Book tid online

Det er muligt at køre forløbet virtuelt. Du kan bruge mit online booking system til at booke en tid til Online individuel mindfulness, og du kan også booke din første Individuelle mindfulness. Brug linket herunder til online booking hvor der også er link til kontaktsiden hvis du har spørgsmål.

I begge forløb har du mulighed for at købe en pakkeløsning. 

Du er velkommen til at kontakte mig i forbindelse med spørgsmål ved at ringe, skrive eller bruge formularen på kontakt siden. Du kan også booke en tid online.

Jeg får hurtigt ”styr” på angstanfald, fordi jeg bruger mine værktøjer, jeg har lært at bruge. Jeg undersøger hvor der er ubehag i kroppen og er nysgerrig på hvad der sker. Dette hjælper mig fremadrettet til at finde ro og balance.

Omsorg, venlig opmærksomhed til mig selv hjælper mig til at skinne og trives. Mine smerter i kroppen omfavner jeg og kan på en måde få dem væk, nogle gange. Yoga hjælper mig med at finde kroppens grænser.

/Susanne

Jeg synes, at jeg er blevet mere bevist om at tage pauser i løbet af dagen, da det er godt for mig. Ligeledes synes jeg, at jeg er blevet meget klogere på mig selv og mine behov.

Og her er det ikke kun mit hoveds behov, men også min krop samt mine følelser.

/Rikke