Lev det liv du har lige nu!

Dette hold er for dig, der gerne vil fastholde, genoptage, eller understøtte din mindfulnesspraksis i fællesskab og under støtte af en veluddannet Mindfulness lærer med flerårig erfaring.

Du har tidligere deltaget på et MBSR-forløb, et andet 8- ugers mindfulness forløb, eller har en lignede meditationserfaring.

Mindfulness er en måde at være på, frem for et redskab du bruger, når du er eller mest presset. Opmærksomhed er en ”muskel” der skal trænes regelmæssigt, for at den kan være dig til hjælp, når du har brug for det. Det kræver både vedholdenhed og inspiration at holde din mindfulnesspraksis vedlige.

Sammen skaber vi et miljø, hvor vi støtter og inspirerer hinanden i, hvordan man kan holde fast i sin praksis både med mindfulness meditation og yoga, samt hvordan vi lever mindful i det liv vi lever lige nu.

Vi vil fordyde os i følgende meditationer:

  • Kropscanning
  • Mindful yoga
  • Forskellige siddende meditationer
  • Gående meditation
  • Bjerg meditation
  • Loving kindness meditation

Vi vil have fokus på forskellige temaer, som vi støder ind i vores praksis og i hverdagen. Dette igennem deling og inquiry.

Du er velkommen til at kontakte mig i forbindelse med spørgsmål ved at ringe, skrive eller bruge formularen på kontakt siden. Du kan også booke en tid online.

Tilmelding og mere info

Fortsætter Mindfulnesshold finder du på FOF Randers hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.

Jeg glædede mig til hver onsdag. Jeg synes, at undervisningen har været virkelig god. Jeg kunne rigtig godt lide gruppen, da vi var virkelig forskellige og bidragede med hver vores perspektiv på virkeligheden.

Undervisningen var virkelig god, struktureret og velforberedt, hvilket jeg som underviser går rigtig meget op i. Silvia er en virkelig kompetent og dygtig underviser. Hun har en stor interesse og indsigt i sit felt, og hun har udfoldet mange forskellige perspektiver på fx vores hjemmearbejde, som jeg ikke selv havde set.

Udover det er Silvia en virkelig sød og rolig underviser, som også giver noget af sig selv, og det gør hende nærværende i gruppen

/Rikke